Strategisch management: Jouw Raad van Advies
 
Of je nu als ondernemer net begonnen of al lang bezig bent, vroeg of laat loop je tegen groeibelemmeringen aan. Om je daarin te ondersteunen en je het gereedschap te geven zelfstandig je bedrijf verder te laten groeien, hebben wij Strategisch Management ontwikkeld. Dit programma bestaat uit tien modules. Je kunt de modules apart volgen, maar het is aan te raden ze allemaal te doorlopen.

Strategisch Management creëert een diepere verbinding met jou en jouw onderneming. Het IJzersterk koppel Roy & Marina voorzien in een Rustige en Veilige omgeving, waarin Verbinding en Betrokkenheid de uitgangspunten zijn van het Management op Strategisch denk-, en werkniveau.

Ons 10-delig programma is maatwerk en kijkt vanuit de Ist en Soll gedachte naar de groei van jou en jouw onderneming. Door gebruik te maken van Aandacht & Service.

Maak gebruik van onze whatsapp button als jij gebruik wilt maken van IJzerstrek koppel, Roy & Marina
 

"Ik was toe aan een professionaliseringsslag van mijn bedrijf"

Ik was toe aan een professionaliseringsslag van mijn bedrijf – Interview Diana van Bakel_page-0001
Diana van Bakel deed in november 2020 mee aan de OndernemersBoost van De Blijmaker van Marina van Rossum en Roy Argyrakis. Wat was de aanleiding, hoe heeft ze het ervaren, wat heeft het haar gebracht en heeft ze al stappen gezet?

"Ik weet nu wat ik waard ben"

Ik weet nu wat ik waard ben – Interview Astrid van Vlodrop_page-0001
Astrid van Vlodrop deed in november 2020 mee aan de OndernemersBoost van De Blijmaker van Marina van Rossum en Roy Argyrakis. Wat was de aanleiding, hoe heeft ze het ervaren, wat heeft het haar gebracht en heeft ze al stappen gezet?