Ik maak van jou een blije ondernemer
 
Al jaren kijk ik, Marina, naar mensen, neem ik in me op wat ik zie en hoor en voeg ik de analyses daarvan toe aan mijn puzzel van oplossingen. Ik bedenk echt óveral een oplossing voor. Dat kost mij geen moeite. Zo ben ik gewoon. En ik geloof erin dat het altijd goed komt.

Hoe kan dat voor jou werken? Binnen mijn mentorschap met jou creëer ik oplossingen voor jouw ondernemersvraagstukken. In welke fase, of in hoeveel jaren, je staat in jouw ondernemerschap is voor mij om het even. Ik luister, analyseer, deel mijn kennis, deel mijn wijsheid en geef jou daarmee de mogelijkheid om de volgende stap zélf te maken, te creëren, want tenslotte ben jij die Topper binnen jouw onderneming.
Je toekomstbeeld heb je helder voor ogen. Maar wat heb je nodig om daar te komen? Wil je een nieuwe activiteit toevoegen, het over een heel ander boeg gooien, ga je werken met abonnementen of heb je andere ideeën? Hoe ga je dit aanpakken? Wat is de volgorde van je acties? Daar kom ik in beeld. Ik ga hiermee met jou aan de slag: je ideeën, plannen, prijzen, producten, alles.

En het leuke is, jij gaat dit zelf doen met support van mij. Jij gaat hier blij van worden. Ze noemen me niet voor niets dé Blijmaker. Ik geloof in jou als ondernemer. Je hebt alleen hulp nodig bij het strategisch denken en omgaan met je onderneming. Ik bied jou die helpende hand.
Sta je op het punt om de andere fase met je bedrijf in te gaan?
Twijfel je over je eigen oplossingen om je bedrijf naar een ander level te brengen?
Wil je bijgestaan worden door een positief, eerlijk en no-nonsense persoon?